Utveckling och optimering av webbsidor

Vad hjälper det med den vackraste webbplatsen med turistinformation, om turisterna inte hittar dessa sidor på Google eller om bara den första sidan finns i sökmotorerna? Och vad hjälper det om den tyska webbsidan inte finns på Google i Tyskland, utan bara i den svenska utgåvan av Google, vilken är den största sökmotorn?
 
Ovanstående är två av de vanligaste misstagen på webbplatser som riktar sig till besökare och sidor som gör reklam för Göteborg. En hemsida kostar pengar och måste vara lönsam, vilket inte många webbmasters tänker på, eftersom de ofta bara tänker på utseendet och grafiken.
 
För att göra en webbplats för tyska besökare i Göteborg måste man känna till den tyska marknaden, vilka önskemål de tyska besökarna har och även den tyska mentaliteten. Endast med denna förutsättning blir en webbplats lönsam och hjälper den Göteborgska marknaden att hitta nya kunder. Göteborg Aktuell riktar sig till tyska besökare och vet vad de letar efter i Göteborg, och hur de vill bli behandlade.
 
Naturligtvis räcker det inte att en webbplats är anpassad till den tyska mentaliteten och de förväntningar som en tysk besökare har. För att lyckas med sin webbplats i tyska Google är det nödvändigt att varje sida finns på de första tre sidorna i Googles resultatsidor. Detta är anledningen till att varje sida måste vara anpassad till tyska Google och att varje ord på sidan måste finnas på rätt plats. Optimering av varje sida är därför en av de viktigaste förutsättningarna för en bra webbplats. En webbplats skall inte bara förorsaka kostnader utan leda till en ökad vinst. I dessa frågor är Göteborg Aktuell ett företag att lita på.
 
För att uppnå önskat resultat med sidor för de tyska besökarna, måste ni naturligtvis inte göra om hela webbplatsen eller överföra hela uppdraget till Göteborg Aktuell. Ofta räcker det med att hyra Göteborg Aktuell som konsult för några timmars utbildning eller att vi skriver de tyska texterna. Göteborg Aktuells syfte är att presentera Göteborg på det bästa möjliga sätt för de tyska besökarna. Vi skapar en högkvalitativ turism till Göteborg för besökare som är villiga att betala för kvalitet.
 
Om ni är intresserade av hela webbutvecklingen, kan ni besöka våra sidor med webbservice.